Hallstahammar
08:47 | 24 maj 2021

Trollebo IP byter namn till Hallstahem Arena

Det kommunägda bostadsföretaget går in som arenanamnsägare i fyra år.

Trollebo IP byter namn till Hallstahem Arena de kommande fyra åren. Foto: Ewa Nilsson/arkiv

Den 16 juni 1929 invigdes anrika Trollebo IP i Hallstahammar och genom åren har det bland annat spelats allsvensk fotboll på arenan. Nu står det klart att idrottsplatsen kommer byta namn. Det kommunägda bostadsföretaget Hallstahem går in som huvudsponsor och arenanamnsägare i fyra år, mellan 2021-2024. Trollebo IP kommer framöver gå under namnet Hallstahem Arena.

– Det känns jättebra att vi på det här sättet kan stötta en lokal förening som varit verksam i kommunen sedan tidigt 1900-tal och som har en ambitiös verksamhet för barn och unga. Samtidigt kan vi sätta vårt namn på den lokala kartan ytterligare och med det visa att vi är och vill
vara en aktiv samhällsbyggare i vår kommun, säger Lina Andersson, som ansvarar för partnerskapen med lokala föreningar på Hallstahem, i ett pressmeddelande.

Trollebo IP består idag av två naturgräsplaner samt en konstgräsplan. Anläggningen nyttjas av bland annat Hallstahammar SK Fotboll med sina 300 medlemmar.

– Vi är glada över att Hallstahem som är ett lokalt bolag valt att ingå partnerskap med HSK Fotboll och på det viset stödjer föreningsverksamheten i kommunen. Nu hoppas vi bara att seriespelet kommer igång så att vi kan få släppa in publik till nya Hallstahem Arena, meddelar Jan Holmström, ordförande HSK Fotboll, i pressmeddelandet.

Arbetet med att byta ut skyltar på arenan beräknas vara klart under maj månad.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-