Ishockey
17:30 | 4 april 2021

Lagkaptenen förlänger med Surahammar

26-åringen: ”Sura både som ort och förening ligger mig väldigt varmt om hjärtat”.

Lagkaptenen André Astley Rydberg förlänger sitt kontrakt med Surahammar. Foto: Michaela Ericzén/arkiv

Han återvände till moderklubben Surahammars IF i höstas och spelade en central roll i lagets starka säsong. Nu meddelar Surahammar att lagkaptenen André Astley Rydberg förlängt sitt kontrakt.

– Det som fick mig att vara kvar var först och främst att jag trivs väldigt bra i föreningen och att Sura både som ort och förening ligger mig väldigt varmt om hjärtat! Sen känns det verligen som om vi i Sura har något spännande och riktigt bra på gång. Det finns en positiv känsla kring föreningen och det känns som vi inlett en resa som jag gärna vill vara med på och bidra med allt jag kan, säger Astley Rydberg till Surahammars IF:s hemsida.

Den 26-årige centern stod för 39 poäng (17 mål, 22 assist) på 39 matcher under säsongen. Nu vill han att klubben bygger vidare på den gångna säsongen.

– Jag ser bara möjligheter med den kommande säsongen. Jag tror på allvar att vi i Sura kan och kommer vara där uppe och tampas. Jag tror att mycket av det gamla som har varit i Sura har försvunnit ur “väggarna” och att det nu är ett nytt och mer framåt Sura som är på g. Jag tycker att vi visade upp det nya Sura under våren genom att vinna många matcher. Även när spelet inte klickade fullt ut.

Lagkaptenen avslutar:

– Jag är väldigt revanschsugen inför nästa säsong. Det fanns mer att hämta och när vi också var så nära play in-spel så hoppas jag att vi får till det, och att vi i Sura tar nya kliv och kan få till en säsong där vi verkligen är med och tampas om en plats i Allettan. Jag ser i alla fall väldigt positivt på säsongen som väntar.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-