Ishockey
09:03 | 19 mars 2021

Två spelare förlänger med Surahammar

Samtidigt lämnar fyra succéspelare klubben.

Foto: Michaela Ericzén/arkiv

Surahammars IF imponerade stort i Hockeyettan Västra Vår och säkrade nytt kontrakt till nästa säsong utan att behöva kvala. Nu har lagbygget kommit i gång.

Sedan tidigare Jakob Forslund förlängt sitt kontrakt. Nu står det klart att även backen/forwarden Oscar Forsman-Larsson samt centern Samuel Ander skrivit på nya avtal.

– Jag trivs väldigt bra här i Sura. Både med laget och allt runt omkring (boende och jobb). Det känns verkligen som att vi här i Sura har något riktigt bra på gång och jag kände att jag väldigt gärna vill vara med på den resan och se var den tar oss, säger Forsman-Larsson till klubbens hemsida.

– Det känns verkligen jättebra att det redan nu är klart med en förlängning. När jag fick frågan var beslutet väldigt enkelt att ta. Anledningen till att jag vill stanna ytterligare en säsong är framförallt att jag trivs väldigt bra i klubben, säger Samuel Ander.

Tre stora anledningar till Surahammars fina form under vårserien var de unga kanadensarna Ethan Cardwell, Blake Murray och Jack Thompson. Klubben meddelar nu att trion återvänt till Kanada.

– Vi kommer verkligen sakna killarna och vill rikta ett stort tack till alla tre för att de med sin vistelse i Sura inte bara gjorde avtryck på isen utan även satte avtryck i våra hjärtan med sina personligheter. Duktiga hockeyspelare och ödmjuka killar som vi önskar allt gott i deras fortsatta karriärer. Deras tid i Surahammar gav oss inte bara nya vänner för livet utan även en säsong där vi slapp kvalspel och säkrade platsen i Hockeyettan med en magisk vårsäsong, skriver Surahammars IF på klubbens Instagram.

Även Surahammars fjärde kanadensare, Blake Murray, har återvänt till Kanada.

– Blake kom till oss efter två framgångsrika säsonger i Söderhamn/Ljusne i Hockeytvåan. Trots en högre division har Blake visat oss att han räckte till även på den här nivån. Med 37 poäng på 40 matcher har Blake en stor del i säkrandet av nytt kontrakt. Vi säger stort tack till Blake för din tid här i Surahammar. Vi kommer sakna dig både som spelare och människa, skriver Surahammars IF på Instagram.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-