Fotboll
16:32 | 12 juni 2021

Arboga Södra fick besök av ”Svennis”

Fotbollslegendaren Sven-Göran Eriksson tittade på lördagens drabbning mellan Arboga Södra IF och Torsby i den andra omgången av division 3 Västra Svealand.

Sven-Göran Eriksson, den oerhört erfarna fotbollstränaren som slog igenom som tränare för IFK Göteborg och har hunnit med att träna många stora lag i Europa, och inte minst varit förbundskapten för fyra olika länder där givetvis England mellan 2001- 2006 väger tyngst, besökte under lördagseftermiddagen Ekbackens IP i Arboga för att se mötet av sitt kära Torsby som gästade Arboga Södra IF.

Efter matchen passade Magazin24 på att ställa några frågor till Svennis:

Vad tyckte du om matchen? 

– Torsby var det klart sämre laget under den första kvarten, men då de lyckades stå emot under den intensiva starten från Södra kom Torsby mer och mer in i matchen och vinner välförtjänt även om siffrorna blev i största laget sett till matchbilden.

Vad tyckte du om Arbogas lag?

– De har en bra mix mellan yngre och äldre erfarna spelare som spelat högre upp i seriesystemen, det syntes att det finns bra idéer och spelfilosofi.

Vad tror du om fotbolls-EM?

– Det började ju fantastiskt igår med ett mycket imponerande Italien,  Italiens match igår gör att jag tror de är ett av lagen som gör upp om detta.  Frankrike är dock för mig den största favoriten detta då de har offensiva spelare som alla är kapabla att vinna skytteligan.

– Sen tror jag fortsatt givetvis att England kan gå långt om Harry Kane håller i sin målform, för de har ett väldigt bra lag.

Vem blir skyttekung?

– Harry Kane eller Kylian Mbappé.

Matchen mellan Arboga och Torsby slutade 0-5.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-