Köping
10:26 | 20 maj 2021

Elcykel stals vid tågstationen i Köping

Stölden ska ha skett under dagtid.

Foto: David Eriksson/arkiv

På onsdagsmorgonen vid 07.00-tiden parkerade en person sin elcykel vid järnvägsstationen i Köping. När personen återvände vid 17.30-tiden var elcykeln borta, stulen.

Elcykeln är av modellen Crescent Elina, svart till färgen och värderas till 19 995 kronor. En anmälan om stöld har upprättats av polisen, men i nuläget finns inga iakttagelser kring händelsen.

Fler polisanmälningar: 

  • Vid 21-tiden i tisdags, den 18 maj, kom en man in på Ica Maxi i Köping, tog en kundkorg och la sen sin ryggsäck i den. Han gick sen till köttavdelningen och plockade på sig olika typer av kött till ett värde av totalt 2 106 kronor. När han sen närmade sig kassan placerade han ryggsäcken utanför butiken innan han återvände till butiken, gick igenom och lämnade utan att betala för sig. Då stoppades han av en butikskontrollant som tog tillbaka köttet. Mannen ska enligt polisen vara identifierad. Han misstänks nu för ringa stöld.
  • Polisen har fått in tre separata anmälningar gällande katalysatorstölder i Arboga. Tre Volvo-bilar ska ha blivit av med sina katalysatorer någon gång mellan den tisdagen och onsdagen, 18 till 19 maj. Detta ska ha skett på två adresser längs Stationsgatan och en på Borgaregatan.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-