Västra Mälardalen
13:50 | 22 mars 2021

Flera katalysatorstölder i regionen

Tre fall anmälda i tre olika städer.

Detta är en genrebild. Foto: Pixabay

Katalysatorstölderna i Västra Mälardalen fortsätter. Nu har polisen mottagit ytterligare tre anmälningar.

På Kihlmansgatan i Köping stals en katalysator från en bil någon gång mellan torsdagen och fredagen förra veckan (18–19 mars). På Österled i Arboga hörde en bilägare konstiga ljud när denne skulle starta sin bil och upptäckte efter det att katalysatorn var borta. Upptäcktes gjordes den 20 mars, alltså i lördags. Den tredje stölden av en katalysator skedde någon gång mellan torsdagen och fredagen förra veckan från en bil som stod parkerad på Föreningsgatan i Kungsör.

Polisen har i nuläget inte fått in några iakttagelser kring någon av de tre katalysatorstölderna.

Vidare har polisen fått in två separata anmälningar där registreringsskyltar till bilar har stulits. Någon gång mellan fredagen och lördagen förra veckan (19-20 mars) stals en registreringsskylt från en bil som stod på Trädgårdsgatan i Arboga. Den andra anmälningen säger endast att en annan registreringsskylt stals från en bil någonstans i Arboga någon gång mellan den 1 december förra året och den 19 mars i år.

Två anmälningar gällande egenmäktigt förfarande är nu upprättade och båda registreringsskyltarna är efterlysta i vägtrafikregistret.

 

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-