Köping
12:19 | 12 juli 2021

Man blev nedslagen och rånad i Köping

Rånarna kom över en mobiltelefon och en keps.

Foto: David Eriksson/arkiv

Vid 22-tiden i lördags, den 10 juli, gick en man längs Glasgatan i Köping när två för honom okända män helt plötsligt gick till attack. Den ensamme mannen blev nedslagen och sen rånad. Rånarna fick med sig mannens mobiltelefon, en Samsung S8, samt hans keps.

Polisen rubricerar händelsen som rån. I nuläget finns ingen misstänkt för brottet.

Fler polisanmälningar: 

  • Polisen utreder just nu tre separata inbrott som skett i Arboga och Valskog mellan fredagen och lördagen, 9 till 10 juli. Vid 19-tiden i lördags upptäcktes ett inbrott på Hästhagsvägen i Arboga. Tjuven eller tjuvarna misstänks ha tagit sig in i huset genom att krossa en ruta. Vid en adress på Emausvägen i Arboga upptäcktes det ett trasigt fönster på bottenplan, också det i lördags. På lördagsmorgonen kom också personer boende på Ekstigen i Valskog hem och upptäckte att det skett ett inbrott i huset.
    I samtliga tre fall är det i nuläget oklart vad som stulits. Polisen kommer genomföra brottsplatsundersökningar vid de tre adresserna. Samtidigt har tre separata anmälningar gällande grov stöld genom inbrott upprättats.
  • Vid 14-tiden den 8 juli noterade en anställd vid jem & fix i Köping att en man som tidigare stulit från butiken var tillbaka. När mannen, som är i 30-årsåldern, gick ut kontrollerade anställda övervakningsvideon och där såg de att mannen hade tagit två förpackningar med bits, värda 658 kronor. Polisen har upprättat en anmälan gällande stöld och ska gå igenom materialet från övervakningskameran.
  • Någon gång mellan 17.00 och 18.00 i fredags, den 9 juli, blev en pojke bestulen på sin elscooter som stod vid Kristinelunds sportfält på Hultgrensgatan i Köping. Elscootern, som är av märket Xiaomi och värderad till 2 978 kronor, ska ha varit låst när den stals. Polisen har upprättat en anmälan gällande stöld.
  • Under sena kvällen eller natten mellan den 10 och 11 juli inträffade ett inbrott i ett garage på Östra Långgatan i Köping. En okänd gärningsman hade på okänt sätt tagit sig in i garaget och där stulit en mobiltelefon från en bil. Enligt anmälan fanns inga brytmärken på bilen, så det är oklart hur tjuven tog sig in. En anmälan om stöld genom inbrott har upprättats.
  • I fredags kväll, den 9 juli, stals körkort och bankkort från en gäst på en restaurang i Köping. Gästen hade glömt kvar sin mobiltelefon med tillhörande fodral på en toalett och när personen gick tillbaka för att hämta detta var alltså både kör- och bankkort borta, men telefonen var kvar. Polisen har upprättat en anmälan gällande egenmäktigt förfarande.
  • Vid 02.00 under natten till lördagen, den 10 juli, befann sig några personer i en sommarstuga vid Herrfallet i Arboga. Vid ett tillfälle lade en person ifrån sig sin mobiltelefon och gick iväg för att besöka toaletten. När personen kom tillbaka var mobiltelefonen, en Samsung S21, borta. En anmälan om stöld har upprättats.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-