Köping
06:06 | 24 november 2022

Misstänkt stulen tv hittades i trapphus

Polispatrull tog den i beslag.

Foto: Dennis Johansson Strömberg/arkiv

I måndags upptäckte VME:s personal på Kristinelundsvägen i Köping att det hade varit inbrott i lokalerna under helgen. Bland annat stals en tv-apparat.

Vid 10-tiden på tisdagsförmiddagen kontaktades polis av en fastighetsvärd som hade hittat en stor tv i ett trapphus vid en adress på Kihlmansgatan. Polisen tror att det är den tv som stals från VME i helgen. Tv-apparaten plockades in som beslag av polisen.

Fler polisiära händelser: 

  • Vid 08-tiden på tisdagsförmiddagen blev en pojke i 15-årsåldern omhändertagen enligt LVU (Lag med särskilda bestämmelser om vård av unga) från en bostad på Kihlmansgatan i Köping. Pojken väcktes av en polispatrull och fördes Västerås innan vidare transport till Lund av Kriminalvården.
  • På tisdagskvällen tog polisens vakthavande befäl beslut om att omhänderta vapen från en man i 40-årsåldern boende i Kungsör.  Enligt polisen var mannen uttalat suicid och det var därför vapnen omhändertogs.
  • Vid 19-tiden på tisdagskvällen kallades polis till ett HVB-hem i Kolsva efter att andra boende rapporterat att en flicka i 15-årsåldern hade haft narkotika på sitt rum. Polisen genomförde en husrannsakan i rummet, men hittade inget. Däremot hittades en mindre mängd misstänkt narkotika i en garderob i ett allmänt utrymme. Händelsen rubricera som ringa narkotikabrott genom innehav.
  • En person i ett gäng ungdomar ska ha kastat sönder en ruta på ett hus vid Ringvägen i Kungsör vid 21-tiden på tisdagen. Ägaren av huset ska då ha sprungit ikapp ungdomarna och fångat in en av dem, dock inte den som kastade sönder rutan. Enligt polisen ska den infångade dock ha sett vem det var som kastade och pekat ut vart personen bor. Polisen skjutsade hem den infångade ungdomen till sina vårdnadshavare.
  • En man i 60-årsåldern försvann från sitt boende i Arboga på tisdagsförmiddagen. Polisen sökte i närområdet efter mannen och efter några timmars letande hittades han berusad i en lägenhet på Västermovägen. Mannen kördes då tillbaka till boendet.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-
ANNONS: Test innehåll med länk
Läs allt här Magazin24