Köping
06:17 | 28 april 2021

Skulle köra om lastbil – trängdes ut i mitträcket

Polisen har skrivit en anmälan om smitning från trafikolycka efter händelsen.

Foto: Dennis Johansson Strömberg/arkiv

På måndagseftermiddagen, den 26 april, skulle en förare av en personbil köra om en lastbil i höjd med Trafikplats Hedströmmen utanför Köping. När hon var på väg om lastbilen körde den plötsligt ut i omkörningsfilen och tryckte ut personbilen som då körde in i mitträcket.

Föraren blev chockad, men klarade sig utan fysiska skador. Bilen däremot fick stora skador och bärgades från platsen. Polisen har efter händelsen upprättat en anmälan gällande obehörigt avvikande från olycksplats eftersom lastbilen körde iväg efter olyckan.

Fler polisanmälningar: 

  • Någon gång mellan den 25 och 26 april krossades tre glasrutor vid Brattbergsskolan på Lingonstigen i Arboga. Det uppskattade värdet på rutorna är 10 000 kronor. I nuläget finns ingen misstänkt.
  • Mellan den 12 och 26 april tog sig en okänd gärningsman in i ett fritidshus på Brattberget i Arboga genom att bryta upp en dörr. Enligt ägaren verkar inget ha blivit stulet. Polisen har upprättat en anmälan gällande försök till stöld.
  • Vid 19-tiden den 24 april skedde skadegörelse vid Kung Karls skola på Kaplansgatan i Kungsör. Ett larm gick och vakter åkte ut till skolans syslöjds. Där upptäcktes att någon eller några kastat sten på ett fönster, men stenarna hade inte gått igenom glaset. Inne i lektionssalen var det stökigt och några skåp var öppna, men enligt anmälan till polisen hade inget stulits.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-