Västra Mälardalen
11:26 | 22 juni 2021

Tjuv bröt sig in i husbil – stal bland annat en gasolgrill

Värdet på det stulna godset uppgår till tusentals kronor.

Foto: Gunilla Skogman/arkiv

Någon gång mellan söndagen och måndagen, 20–21 juni, tog sig en okänd gärningsman in i en husbil som stod parkerad på Ringvägen i Köping genom att bryta upp två lås.

Från husbilen stals två stolar, en gasolgrill, en mikrovågsugn samt två fiskespön. Det totala värdet på det som stals uppskattas till 9 050 kronor. Polisen har upprättat en anmälan gällande stöld genom inbrott, men i nuläget finns ingen misstänkt.

Fler polisanmälningar: 

  • Under natten till tisdagen, den 21 juni, tog sig en okänd gärningsman in i en bil som stod på Mullgatan i Köping. Enligt anmälan hade tjuven rotat runt i bilen, men inget verkade ha blivit stulet. En anmälan om försök till stöld har upprättats.
  • Vid 23-tiden i lördags, den 19 juni, skar en okänd gärningsman sönder höger bakdäck på en bil som stod parkerad på Hamnplan i Köping. Bilens ägare uppger i anmälan att denne sett en man huka sig ner vid bilen och sen gå därifrån. En anmälan om skadegörelse på bil har upprättats.
  • Helgen den 11–13 juni inträffade ett inbrott vid Nybyholmsskolan på Stationsgatan i Arboga. Nu har ytterligare en anmälan kommit in från skolan. I söndags, den 20 juni, upptäcktes det att en dörr till en bod där cyklar och leksaker förvarades hade brutits sönder. Efter inbrottet saknades en trehjuling samt fyra bollar. Dessutom upptäcktes klotter på ett bord. Polisen har nu upprättat en anmälan gällande stöld samt skadegörelse, men i nuläget finns ingen misstänkt.
  • Någon gång mellan den 1 och 22 juli stals en bil som stod parkerad på Kungsgatan i Kungsör. Bilen är av modellen Peugeot 307 och grå till färgen. Bilen är nu efterlyst i vägtrafikregistret.
  • En laddkabel till en elbil stals på Vivelgatan i Kungsör någon gång mellan den 19 och 21 juni. Värdet på kabeln framkommer inte, men polisen har upprättat en anmälan gällande stöld.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-