Arboga
05:56 | 26 november 2021

Ungdomar kastade ägg på bilar

Två ungdomar sågs stå på en bro.

OBS! Detta är en genrebild. Foto: Pixabay

Vid 22-tiden på onsdagskvällen såg en målsägare att två ungdomar stod på en bro och kastade ägg på bilar som färdades på E18 i höjd med Arboga. Målsägaren bil uppges ha träffats av ett ägg på taket.

Målsägaren uppskattar ungdomarnas ålder till mellan 14 och 17 år. En anmälan om skadegörelse på bil har upprättats, men i nuläget finns ingen misstänkt.

Fler polisanmälningar: 

  • Någon gång mellan 20.00 den 23 november och 10.30 den 24, när det upptäcktes, så skedde ett inbrott i källarförråd på Dybecksgatan i Köping. Enligt anmälan till polisen stals ett flertal mattor. Det ska röra sig om fem mattor, en matta storlek 160×230 centimeter och fyra mindre i storlek 80×150. Samtliga är grå ryamattor. En anmälan gällande inbrottsstöld har upprättats.
  • Den 21 november upptäcktes en stöld i Motorp utanför Arboga. Enligt anmälan till polisen har en okänd gärningsman brutit sig in i målsägarens fritidshus. På plats fanns krossat fönster och brytmärken på dörrkarmen. Målsägaren har uppgett för polisen att nästan allt i huset är stulet och kommer komplettera med en godslista senare.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-