Kungsör
05:59 | 25 november 2021

Ungdomar kastade juiceförpackning – krossade fönster

Vittne såg händelsen.

Detta är en genrebild. Foto: Pixabay

Vid 17-tiden i lördags, den 20 november, kastades en full päronjuice-tetra på en fönsterruta i centrala Kungsör. Rutan, som värderas till 4 000 kronor, krossades.

Enligt polisanmälan ska ett vittne ha sett händelsen och enligt vittnet det ska ha varit tre ungdomar som gjorde det. En anmälan om skadegörelse har upprättats.

Fler polisanmälningar: 

  • Någon gång mellan den 12 och 17 november krossades fem rutor vid en adress på Glasgatan i Köping. Det uppskattade värdet på skadorna är 5 000 kronor. En anmälan om skadegörelse har upprättats.
  • Under onsdagen, den 24 november, upptäcktes ett inbrott i ett källarförråd på Dybecksgatan i Köping. Enligt anmälan har en okänd gärningsman brutit sönder hänglåset och tagit sig in. Från förrådet saknas en flerfärgad barnvagn av märket Beemoo samt en flyttkartong med okänt innehåll. En anmälan om inbrottsstöld har upprättats.
  • Någon gång mellan den 18 och 22 november skedde ett inbrottsförsök på Kapellgatan i Arboga. Enligt anmälan ska en okänd gärningsman ha brutit bort fönsterbåge och ytterrutan till Individ och familjeomsorgen. Ytterrutan, som är gjord i makrolon, var hel och låg på backen men själva bågen ska ha varit sönderbruten. Eftersom innerrutan var hel tror anmälaren att ingen tog sig in i lokalen.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-