Arboga
11:37 | 13 oktober 2021

Ytterligare en elcykel stulen i Arboga

Kommunpersonal blev bestulen.

Foto: Dennis Johansson Strömberg/Arkiv

Vid lunchtid, mellan 12.00 och 12.30, under tisdagen parkerade personal från Arboga kommun en elcykel utanför en brukares bostad på Västermovägen. När personalen återvände var cykeln, som är en svart Crescent märkt E12, stulen. Polisen har upprättat en anmälan om stöld, men i nuläget finns inga iakttagelser kring händelsen.

Fler polisanmälningar: 

  • Någon gång mellan den 7 och 12 oktober stals en bil som stod vid en adress på Odensvivägen i Köping. Bilen är Volvo 854-572 turbo och mörkröd. Polisen har efterlyst bilen i vägtrafikregistret och upprättat en anmälan om tillgrepp av fortskaffningsmedel (stöld av bil).
  • Ett inbrottsförsök i ett källarförråd vid Mälartorget i Köping har polisanmälts. Någon gång mellan den 28 september och 12 oktober har en okänd gärningsman tagit sig in i det låsta källarförrådet genom att skruva bort låset. Enligt anmälan är inget stulet eftersom det inte fanns något gods i förrådet att stjäla. En anmälan om försök till inbrottsstöld har upprättats.
  • Någon gång mellan den 4 och 10 oktober har en okänd gärningsman brutit sig in i ett flertal källare som hyrs ut av Gladsheim fastigheter. Enligt polisen finns det ingen notering om att något är stulet. Därför rubriceras händelsen som försök till stöld. Inbrotten skedde på Österled i Arboga.
  • En okänd gärningsman försökte stjäla en moped på Drottninggatan i Kungsör någon gång mellan den 12 och 13 oktober. Enligt anmälan fanns det skador kring tändningslåset samt att styrlåset var defekt. En anmälan om försök till tillgrepp av fortskaffningsmedel har upprättats.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-