DEBATT
11:36 | 31 augusti 2022

Kasta inte sten i glashus Elizabeth Salomonsson!

Partiet Vanligt Folk undrar om (S) behöver hundra år till?

Vanligt Folk.

Elisabeth Salomonsson S svarar på vårt debattinlägg om att bygga ut trafikplats Strö i Köping. Vårt förslag är lite mer långtgående då vi tänker på de som pendlar och att det skall bli en riktig pendlarparkering som också benämns så. Sen tänker vi oss att det blir ett riktmärke för Köping som är värt namnet men det kanske ni också tänkt på?

Sen trafiksituationen ja den är allvarlig och där måste göras någonting nu, innan något allvarligt händer.

Det som är tråkigt med ditt svar Elisabeth är den bittra tonen, här skulle man kunna tänkt sig ett svar som till exempel – vad kul med ett nytt parti och att ni tänker liknande som vi i den här frågan. Det verkar vara lite av ett signum att vara en aning arrogant när allmänheten eller andra ställer frågor. Dina kommentarer om vårt namn Vanligt Folk är ett riktigt lågvattenmärke, det är dina tolkningar och dem får stå för dig.

Men att ni socialdemokrater skulle vara ett parti som anser att alla är lika värda, där finns det en del att fundera på. För fyra år sedan dundrade ni in och lade ner Kolsva Kommundel utan att blinka, hur värda var alla människor då? I ett antal år har ni gått i bräschen och tänker tvinga folk boendes vid norr Mälarstrand att tvångsanslutas till vatten och avloppsnätet, får det er socialdemokrater att framstå som att alla är lika mycket värda?

Eller när ni blåser på med att Köping skall ha en i vårt tycke värdelös storskalig vindkraft, som kommer att drabba väldigt många människor i Köping negativt. Ser ni alla som lika mycket värda då?

Listan kan göras längre, men väljer att stanna där. Parollen på S valaffischer är bla ” Köping kan bättre”, ja det är förvisso sant men blir en smula komisk när ditt parti haft makten i snart ett sekel och du Elisabeth varit Sveriges längst sittande kommunalråd. Borde inte Köping kommit längre, eller behöver du och dina partikamrater hundra år till?

Fredrik Andersson

Partiet Vanligt Folk i Köpings kommun


Det här är en debattartikel. Skribenten är fristående och åsikterna är skribentens egna.

Vill du skriva en debattartikel? Skicka din debattartikel till debatt@magazin24.se. Bifoga skribentens namn, adress och telefonnummer.

Max 3 600 tecken. Det går bra att skriva under signatur.

Kommentera artikeln

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-
GRATISTIDNINGARNA

Magazin24 – Årets lokala insats 2023

Magazin24 – Årets gräv/artikelserie 2023

Magazin24 – Årets lokalsajt 2020