Bordtennis
06:13 | 20 mars 2021

Köping BTK:s motståndare tvingas lämna walk over

Söndagens match blir därför inte av.

Foto: David Eriksson/arkiv

Under helgen skulle Köping BTK:s damer ha mött både Halmstad (i dag lördag) och IK Juno (söndag) i Pingisligan. Lördagens match mot Halmstad kommer spelas som planerat i Köping Arena, men söndagens match blir där emot inte av.

Avestalaget IK Juno har tvingats lämna walk over. Anledningen är att de inte får ihop lag.

”Endast Alma Rööse är att tillgå till spel då övriga ordinarie Arina Singeorzan inte får komma hit på grund av coronan. Hannah Holgersson och Anna Kirichenko har inte möjlighet att spela och Sofia Westholm har blivit sjuk. Vi har frågat Sara Svensson som ju ställde upp senast i mötena mot Köping och Eskilstuna, men hon kommer inte loss från sin jobbarhelg och vi har frågat Katarina Söderquist som varit coach de senaste åren men sjukt barn i familjen ställer till det där.

Tråkigt förstås för alla, både spelare, vårt lag men även för motståndarna som inget hellre vill än spela matcherna. Vi har fått klartecken från förbundet att det inte blir några former av straffavgifter pga corona-situationen i landet. Vi får sikta in oss på säsongsavslutningen i bortamatcherna mot Halmstad och Lekstorp om tre veckor istället”, skriver IK Juno på klubbens hemsida.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-