Munktorp
06:03 | 23 juni 2022

Körkortslös bilist stoppades i Munktorp

Föraren misstänks nu för brott.

Foto: Dennis Johansson Strömberg/arkiv

Vid 14.20-tiden i måndags (den 20 juni) mötte en polispatrull ett fordon på läsväg 558 i Munktorp. Polisen gjorde en slagning på fordonet och upptäckte då att fordonsägarens körkort var omhändertaget sen tidigare.

Patrullen vände och stoppade fordonet för fordons- och förarkontroll.  Föraren, en kvinna i 30-årsåldern, misstänks nu för grov olovlig körningen eftersom hon körde ett körkortspliktigt fordon trots att hennes körkort var omhändertaget.

Fler polisanmälningar: 

  • Någon gång mellan den 15 och 16 juni krossades en ruta på förskolan Solrosen på Pungbovägen i Köping. Skadans uppskattade värde uppgår till 5  000 kronor, enligt anmälan. Händelsen rubriceras som skadegörelse.
  • Under samma tidsperiod, mellan den 15 och 16 juni, skedde även en skadegörelse vid Nyckelbergsskolan på Hammargatan i Köping. Enligt anmälan krossades en ytterruta på entrédörren till sal 4. Dessutom upptäcktes ett litet hål i fönsterrutan bredvid entrén. Skadans uppskattade värde uppgår till 12 000 kronor.
  • Vid 16.20-tiden på tisdagen mötte en polispatrull en personbil på Järnvägsgatan i Köping. Vid kontroll av bilens registreringsnummer visade det sig att ägaren till bilen saknade körkort samt att han under förra året hade blivit rapporterad för olovlig körning. Vid stopp och kontroll av bilen visade det sig att det var bilens ägare, en man i 60-årsåldern, som körde och då uppstod misstanke om grov olovlig körning. Brottet anses som grovt då den misstänkte tidigare har blivit rapporterad  för olovlig körning.
  • Någon gång mellan den 18 och 19 juni utsattes en bil, som stod parkerad på en allmän parkeringen på Kristinelundsvägen i Köping, för skadegörelse. På morgonen den 19 juni upptäckte målsägaren att en okänd gärningsperson hade skadat hans fordon. Bromsljus på övre delen av bagageluckan var trasigt, det röda plastskyddet var trasigt samt att två av dioderna/lamporna var ur funktion. Händelsen rubriceras som skadegörelse på bil. I nuläget har polisen inga iakttagelser kring händelsen.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-