Munktorp
08:27 | 30 april 2021

Sockengillet i Munktorp premiärsänder digitalt valborgstal

Tidigare munktorpsbon Kajsa Wejryd håller vårtal – ett år senare än det först var tänkt.

Kajsa Wejryd. Foto: Munktorps Sockengille

Årets valborgstal från Munktorp sker digitalt. Kajsa Wejryd, tidigare munktorpsbo och tidigare styrelsemedlem i Hembygdsföreningen Munktorps Sockengille, håller årets vårtal.

– Det är mycket glädjande att Kajsa Wejryd vill göra oss den äran att vårtala i Munktorp. Jag hoppas att talet når ut till en stor publik, både till de som vanligtvis besöker valborgsfirandet i Munktorp och förhoppningsvis även till en större publik, eftersom det är tillgängligt digitalt, säger Sofia Uppsäll, ordförande i Hembygdsföreningen Munktorps Sockengille, i ett pressmeddelande.

Kajsa Wejryd var tillfrågad om att vårtala i Munktorp redan förra året, men till följd av de då rådande restriktionerna fick valborgsfirandet ställas in i Munktorp. I år är det alltså tillbaka, men i en annan form.

– Munktorp är en mycket viktig del i vår familjs historia. Här fick vi vänner och goda minnen under åren 1976-1985.” säger Kajsa Wejryd.

– Förra året var vi inte riktigt förberedda på att göra ett digitalt arrangemang, vi är glada att kunna förmedla Kajsa Wejryds fina vårtal i år istället, säger Sofia Uppsäll.

Valborgstalet är tillgängligt för alla att se kostnadsfritt via en länk som lagts upp på Hembygdsföreningen Munktorps Sockengilles hemsida samt Facebooksida.

Från löpet

Dagens lunch

Grattisannonser

Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-