Köping
06:01 | 10 juni 2022

Polisen söker vittnen efter personrån i Köping

Man i 20-årsåldern blev hotad av två andra män i höjd med Folkets hus.

Foto: David Eriksson/arkiv

Vid 22.50-tiden på onsdagskvällen skedde ett personrån i Köping. Enligt polisen blev målsäganden, en man i 20-årsåldern, konfronterad av två killar på elsparkcykel som hotade honom med att de hade kniv. De krävde sen att målsäganden skulle lämna ifrån sig sin keps och mobiltelefon. Målsäganden lyckades ta sig från platsen men kom att tappa sin keps som gärningsmännen då stal. Händelsen utspelade sig på Östanåsgatan vid Folkets hus.

Polisen önskar få in vittnesmål gällande observationer av de två gärningsmännen som kan ha med personrånet vid Folkets hus att göra. Har du gjort iakttagelser kring händelsen kan du höra av dig till polisen via telefonnumret 114 14 eller via polisens tipsfunktion på webben som du hittar till genom att klicka här.

Fler händelser: 

  • Vid 17-tiden under onsdagen uppstod en grannfejd vid en adress i Hallstahammar. Fejden ska, enligt polisen, ha startatöver en felplacerad grill som renderade i tumult och hotelser mellan grannarna. En polispatrull upprättade en anmälan om misshandel och hemfridsbrott där den ena grannen var målsägande, samt en anmälan om olaga hot där den andra grannen var målsägande.
  • Vid 21.30-tiden på onsdagen rapporterades en man i 45-årsåldern för grov olovlig körning då han körde bil trots att han saknade körkort. Mannen stoppades när han körde på E18 i höjd med Köping. 

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-