Köping
17:33 | 4 mars 2021

Risha öppnar rullande kiosk i Köping

Drabbades av inbrott tidigare i veckan – har premiär på fredagen.

Risha Bahram, 23, har öppnat den rullande kiosken "Snacksbilen". Foto: Björn Blomgren

Fotbollsprofilen Risha Bahram, 23, har många strängar på sin lyra. Han tränar Köping FF:s juniorlag, har vaktat målet för Forsby, och är eldsjäl och grundare till futsalföreningen Elastico FC – som i år även satsar på fotboll utomhus.

Nu är han aktuell med ett nytt projekt. Den rullande kiosken “Snacksbilen” ska förse Köpingsborna med utkörning av läsk, choklad, chips och annat gott. Corona-anpassat, ska tilläggas, med munskydd och handskar.

– Det är en idé som har vuxit fram under pandemin när jag vet att folk inte rör sig ute lika ofta. Man beställer oftast hem mat och då tänker jag att det här kanske är en satsning som funkar, säger Risha.

Premiären är i morgon (fredag). Bahram drabbades av ett inbrott tidigare i veckan och blev av med alla varor till Snacksbilen, men han har hunnit köpa in nya och kommer att dra igång som planerat.

– Det är klart att det har påverkat negativt, men det är bara att gilla läget, säger Risha med ett snett leende.

– Nu är jag mer taggad än någonsin. Det har gett mig extra tändvätska för att få det här att lyckas.

Vid inbrottet stals också Elasticos matchställ. Snacksbilens överskott under premiärhelgen kommer därför att gå direkt till föreningen.

Under våren kommer Snacksbilen vara i rullning på fredags- och lördagskvällar och köra hem till folk i Köpings kommun. Beställningar sker, till en början, via företagets Instagram-sida.

Tanken är att utöka verksamheten i sommar, berättar Risha. Planen är att ha öppet fyra dagar i veckan, och eventuellt utöka verksamheten till Kungsör och Arboga. Kanske också lansera en egen hemsida för att underlätta för fler att beställa. Men, poängterar han, det handlar om att mjukstarta.

– Jag ser det här som en rolig grej. Jag är ledig tio veckor under sommarlovet när alla elever är lediga och skolorna är stängda. Då ser jag det här som mitt jobb och jag hoppas att det går så bra som möjligt.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-