Basket
11:10 | 27 mars 2021

Skadebekymmer hos Stars inför mötet med topplaget

Tre nyckelspelare borta och en fjärde är osäker på spel: "En utmaning för oss”.

Foto: David Eriksson/arkiv

Under lördagseftermiddagen ställs Köping Stars inför en svår uppgift när tabelltvåan Södertälje kommer på besök till Karlbergshallen. Ett Södertälje som Stars inte besegrat under säsongen.

Lördagens uppgift blir ännu svårare för Stars med tanke på skadeläget i truppen. Centrarna Alexander Larsson och Michiel Petersen saknas samt knäskadade guarden Jonah Mathews. Dessutom är lagkaptenen Niklas Larsson osäker på spel efter en smäll mot huvudet senast mot Jämtland.

– Lagläkaren har tittat på Niklas, och vi hyser trots allt hopp om hans medverkan mot Södertälje, säger Stars-tränaren Panagiotis ”Jotti” Nikolaidis till klubbens hemsida.

Köping Stars måste utöver det hålla koll på bröderna Anton och Viktor Gaddefors i Södertälje. Yngre brodern Viktor har bland annat ett poängsnitt på 20,8 under säsongen vilket är bäst i hela SBL.

– Det blir en utmaning för oss, säger “Jotti”.

Han säger vidare:

– Just nu är det trots spelarskadorna bara att gilla läget. Vi kommer med tio ombytta spelare och har tidigare visat att vi kan göra jämna matcher trots att vi fått undvara spelare. Vi ska givetvis störa Södertälje så länge som är möjligt.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-