Basket
09:50 | 29 november 2021

Stars plockar in fystränare och idrottspsykolog

Två nya namn förstärker ledarstaben: ”Vi har letat i flera år”.

Torbjörn Gehrkes ledarstab växer. Foto: Michaela Ericzén/arkiv

Köping Stars förstärker lagets ledarstab med fystränaren William Dahlgren och idrottspsykologen Johan Wretman. Det meddelar klubben i ett pressmeddelande under måndagsförmiddagen.

– Vi har letat i flera år efter lämpliga personer för just dessa roller i vår verksamhet, säger Stefan Ståhlmalm, sportchef i Köping Stars.

Båda nyförvärven har redan inlett sitt arbete med spelartruppen. Fystränaren William Dahlgren, som bor i Kungsör, har haft ett första möte med spelarna och kommer fortsätta under veckan.

William Dahlgren. Foto: Köping Stars

– Det ska bli kul att komma in i ett lag som Köping Stars, säger Dahlgren som kommer hålla i lagets gympass, hantera spelarnas återhämtning, tester och mer individuella träningsupplägg.

Johan Wretman i sin tur arbetar som skolpsykolog i Västerås. Enligt Stars pressmeddelande kom han i kontakt med klubben efter att ha hört Stars-tränaren Torbjörn Gehrke i en podd.

Johan Wretman. Foto: Köping Stars

– Jag vill hjälpa såväl individuella spelare som laget att nå sin potential. Ofta handlar det om att undanröja hindren för att nå dit, säger Johan Wretman.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-