Köping
10:40 | 18 augusti 2021

Två män började slåss – inför ögonen på polispatrull

Patrullen tvingades ingripa för att sära på männen.

Foto: Gunilla Skogman/arkiv

Under tisdagen, den 17 augusti, var en polispatrull ute och körde på Ågärdsgatan i Köping. Då började helt plötsligt två män slåss med varandra, mitt framför ögonen på patrullen som fick ingripa och sära på männen. Båda personerna omhändertogs och kördes till polishuset i Köping där de förhördes innan de släpptes på fri fot igen.

I anmälan framgår det att målsäganden var en man född i mitten av 90-talet och den misstänkte är en man född i början av 00-talet. Varför de båda männen började slåss inför polispatrullen är i nuläget oklart.

Fler polisanmälningar: 

 • Någon gång mellan måndagen och tisdagen denna vecka (16–17 augusti) stal en okänd gärningsman en ljusslinga från en uteplats vid Stora torget i Köping. Enligt anmälan till polisen värderas ljusslingan till 499 kronor.
 • Sex personer i Köping har anmält att de blivit av med sina cyklar. På Vesslestigen stals en hybridcykel av märket Karhu värd 4 500 kronor någon gång mellan den 10 och 11 augusti. Cykeln stod låst på en villatomt när den stals.
  På Byjordsgatan stals en herrcykel av okänt någon gång mellan den 14 och 15 augusti. Cykeln stod enligt anmälan låst i ett cykelrum.
  På Ållestavägen stals en mountainbike av märket Occano någon gång mellan den 14 och 16 augusti. Cykeln stod låst på en altan innan den försvann.
  En mountainbike som stod utanför ett bostadshus stals på Minkstigen någon gång mellan den 13 och 15 augusti.
  Ytterligare en mountainbike stals från en adress på Ållestavägen någon gång mellan den 16 och 17 augusti. Cykeln stod enligt anmälan låst på en villatomt när den stals.
  En damcykel av märket Crescent värd 5 000 kronor stals från en adress på Ringvägen någon gång mellan 16 och 17 augusti. Även den stod låst på en villatomt när den stals.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-