INSÄNT
11:14 | 1 september 2023

Det händer mycket i Kungsör

Nu har den 192:a trailern från Kungsörs Återvinning & Secondhand till Lettland lastats och gått iväg.

Skulle man rada upp alla dessa långtradare så blir det en sträcka på 4,6 kilometer. Ungefär från vår secondhandbutiken i Kungsör till Kungsörs Barkarö kyrka.

Starten började 1992. Minst en miljon människor har fått hjälp genom våra insatser. 20 600 stycken babypaket, mängder med stickade plagg, inkontinensmaterial, blöjor, möbler, hjälpmedel för funktionshindrade, cyklar, skolbänkar, maskiner av olika slag är några exempel på vad som har skickats under dessa 31 år. Denna gång skickades även ett par äldre vedkapar, förnödenheter av olika slag, leksaker, kläder och skor, sängkläder och möbler.

Via Lettland har vi också förmedlat drygt 240 kubikmeter med kläder sängmaterial, skor, hygienartiklar och även köpt värmeaggregat till Ukraina.

Vi är tacksamma till våra givare och kunder som stöder vårt arbete genom att skänka saker och handla i vår Secondhandbutik. Vi disponerar cirka 800 kvadratmeter försäljningsyta och har mycket låga priser. Vi har också gjort en del ombyggnationer under året. Välkommen på ett besök!

På vår nya hemsida secondhandkungsor.se kan du få följa med på en liten filmtur som ger dig en inblick i butiken.

Anders Olofsson


Det här är en insänd artikel skriven av en läsare. Skribenten är fristående och eventuella åsikter som framförs är skribentens egna.

Vill du skriva till vår insändarsida? Skicka din text till insant@magazin24.se. Max 3 600 tecken. Det går bra att skriva under signatur.

Kommentera artikeln

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-