Kungsör
13:41 | 29 juli 2022

Kungsörsdagen 2022

Det blir en dag för hela familjen den 27 augusti vid gästhamnen i Kungsör.

Bild: Kungsörs Kommun

Den 27 augusti går Kungsörsdagen av stapeln nere vid gästhamnen i Kungsör. Detta är en dag full av aktiviteter för både stora och små.

Under dagen kommer ett par olika föreningar och organisationer vara där för att visa upp sig, exempelvis kommer Lions Club i Kungsör vara där för att bjuda alla barn på korv, även räddningstjänsten kommer att närvara under dagen för att visa upp sig. För barnen kommer det även finnas en hoppborg som är helt gratis att hoppa i. För den som vill äta något under dagen kommer ett flertal restauranger i Kungsör ha bra erbjudanden.

En av dagens stora höjdpunkter för många kommer nog vara när ankracet startar. Det är Kungsörs BK som kommer stå som ansvariga under loppet, ankorna kommer man kunna handla på plats från klockan 10.00 för att senare ta sig till startlinjen till klockan 11.30

Det kommer inte finnas någon möjlighet till parkering nere vid gästhamnen under dagen utan man får isåfall ställa bilen vid Kungsgatan/Hamngatan. Har man möjligheten rekommenderas det att man istället går eller cyklar ner till området där evenemanget äger rum.

Evenemanget kommer hålla på mellan klockan 11.00-15.00 lördagen den 27 augusti.

Tänk på: håll dig till ämnet, håll god ton och visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-