arboga
11:23 | 26 februari 2016

Nu har Köpings nya bobutik öppnat

Invigning på fredagen. ”Det känns jättebra”

På fredagen slog Köpings senaste bobutik upp sina portar när Svensk Fastighetsförmedling hade invigning av den nyrenoverade och fräscha lokalen.

Inbjudande ballonger, mängder av fika och en förväntansfull personal mötte Magazin24 när vi besökte bobutiken strax innan den officiella invigningen klockan 11.

– Det känns jättebra att vi öppnar nu, vi har bara fått en massa positiv feedback, förklarar Paulina Sjölin som är butikschef för den nya bobutiken.

Tillsammans med pappa Roland Sjölin har hon drivit mäklarkontor i både Arboga och Kungsör och så sent som i januari fick de ta emot medaljer för att vara en av kedjans mest framgångsrika bobutiker i landet.

– Jag är otroligt stolt över Paulina, att hon förmedlade över 100 bostäder 2015 visar att hon skaffat sig den erfarenhet, kunskap och driv som krävs för att förmedla bostäder med hög kvalitet till Köpingsborna, säger Roland.

– Vi har haft en marknad i Köping hela tiden, men det här är ett sätt att komma närmare kunderna. Ett ställe att gå in på och känna tryggheten, förklarar Paulina.

På samma gata ligger ju även en annan bobutik, innebär det någon extra konkurrens?

– Nej, vi ser dem som kollegor och inte konkurrenter, vi har en bra kontakt. Men jag tror att det behövs för alla att man taggar till sig och alltid gör bästa möjliga jobb, avslutar hon.

svenskfastighetsformedling

svenskfastighetsformedling2

Kommentera artikeln

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-