Insänt/Valskog
10:51 | 18 december 2023

Elever firade Nobeldag i Valskog

Finmiddag och prisutdelning stod på agendan.

Middag.

Den årliga Nobelfesten äger rum den 10 december vilket eleverna på Björskogsskolan uppmärksammade med att anordna en egen Nobelfest under fredagen. Nomineringar, prisutdelningar och finmiddag var bara några av de saker som dagen bjöd på.

Under förmiddagen arbetade eleverna i åldersblandade grupper för att komma på egna bidrag inom de sex olika priskategorierna; kemi, fysik, kemi, fred, litteratur och ekonomi. Kategorierna var riktade och anpassade utifrån den egna skolan så fredspriset exempelvis handlade om att ta fram ett förslag på hur vi kan göra för att öka sammanhållningen på skolan. När det gällde medicinpriset så handlade det om att ta fram ett förslag på hur vi kan hålla oss friska.

Finmiddag och prisutdelning

Eleverna blev efter hårt arbete inbjuda till finmiddag med prisutdelning. Borden var fint dukade, ljusen var tända och eleverna stog och väntade på att bli välkomnade innan de slog sig ner. Vidare fick de njuta av en trerättersmiddag där vinnare inom de olika priskateogorierna korades under tiden. Vilken fest!

Björskogsskolan


Det här är en insänd artikel skriven av en läsare. Skribenten är fristående och eventuella åsikter som framförs är skribentens egna.

Vill du skriva till vår insändarsida? Skicka din text till insant@magazin24.se. Max 3 600 tecken. Det går bra att skriva under signatur.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-