Bandy
08:18 | 1 december 2021

Tränare Kvist stod för hattrick när KIS föll

Gulsvart fick se sig besegrade när Norrtelje vände och vann sent.

Anders Kvist. Foto: Dennis Johansson Strömberg/Arkiv

Efter två raka segrar i början av säsongen har nu KIS bandy två raka förluster i division 1 Östra. Den senaste kom under tisdagskvällen när Gulsvart fick se sig besegrade med 4–5 mot SIF Norrtelje.

På grund av flera återbud kom till KIS till spel med endast 13 spelare,  varav en av dessa var tränaren Anders ”Kvirre” Kvist. Tränaren skulle visa att han fortfarande vet hur bollen ska in i mål. KIS låg nämligen under med 1–2 i halvtid när ”Kvirre” klev in i bilden. Med tre raka fullträffar såg tränaren till att Gulsvart hade vänt 1–2 till ledning 4–2. Dessvärre för KIS räckte det inte till några poäng eftersom Norrtelje kom tillbaka och avgjorde med tre sena mål. Det sista kom när matchklockan stod på 91.42.

Nästa match för KIS spelas på söndag borta mot Uppsala BoIS. Aktuell tabell hittar du här. 

Köpings IS, som den här säsongen spelar sina hemmamatcher i Eskilstuna, meddelar via sina sociala medier att det kan bli en hemmamatch på ”Krillan” i Köping inom kort.

”Efter de senaste dagarnas kyla kan nu Krillan spolas! Så länge kylan håller i sig kan vi vara på Krillan. Vi får naturis att träna och spela matcher på. Stort tack till personalen på Krillan. Förhoppningen är att vi kan lägga nästa hemmamatch för A-laget där”, skriver KIS.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Köpings IS (@kopingis)

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-