Köping
05:23 | 9 juli 2021

Handtaget till garageport hittades söndersparkat

Polisen utreder skadegörelse på Hummelbäcksgatan i Köping.

Foto: Dennis Johansson Strömberg/arkiv

Den 28 juni upptäcktes det att någon eller några hade sparkat sönder handtaget till en garageport på Hummelbäcksgatan i Köping. Det uppskattas kosta 6 000 kronor att reparera skadan. Polisen har upprättat en anmälan gällande skadegörelse, men i nuläget finns ingen misstänkt eller några iakttagelser kring händelsen.

Fler polisanmälningar: 

  • En katalysator stals från en bil på Östanåsgatan i Köping någon gång mellan den 23 juni och den 6 juli. Värdet på katalysatorn uppskattas till 15 000 kronor. En anmälan gällande stöld från bil har upprättats.
  • Runt 14-tiden den 28 juni utsattes en bil parkerad på Repslagaregatan i Köping för skadegörelse. Repor hittades på framskärmen, bakskärmen och förardörren på vänster sida av fordonet. Enligt anmälan till polisen värderas skadorna till 20 000 kronor.
  • Någon gång mellan den 6 och 7 juli stals tre extraljus från en bil som stod på Hällbacksvägen i Arboga. Extraljusen är av fabrikatet NBB Alpha Xenon och värderas till 15 000 kronor.
  • Under onsdagen, den 7 juli, stals den bakre registreringsskylten från en bil som stod parkerad vid Sätraområdet i Arboga. Polisen har upprättat en anmälan gällande egenmäktigt förfarande och har efterlyst registreringsskylten i Vägtrafikregistret.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-