Västra Mälardalen
08:48 | 17 augusti 2021

Inbrott upptäckt vid Ullvigymnasiet

Dörr till ett kontor hade brutits upp.

Ullvigymnasiet. Foto: David Eriksson/Arkiv

Under måndagen upptäcktes det att inbrott skett vid Ullvigymnasiet någon gång under den gångna helgen. En polispatrull blev beordrade till gymnasieskolan med anledning av att en okänd gärningsman tagit sig in i byggnaden och därefter brutit upp en dörr till ett kontor, enligt polisanmälan.

Det var vid anmälningsupptagningen oklart vad som stulits. Patrullen spärrade av kontoret för teknisk undersökning. En anmälan gällande stöld genom inbrott har upprättats.

Fler polisanmälningar: 

  • Någon gång mellan lördagen och söndagen (14–15 augusti) har en okänd gärningsman repat en bil som stod parkerad på Birgittagatan i Arboga. Enligt anmälan till polisen är det en repa längs med ena sidan av bilen (från kofångare bak till framkåpan). Inga iakttagelser har gjorts i samband med brottet. En anmälan om skadegörelse på bil har upprättats.
  • En person besökte på lördagskvällen Stadskällaren i Arboga. Personen hängde sin jacka på en stol. Personen gick sen ut för att röka och när hen kom tillbaka var jackan borta. I jackan fanns en plånbok innehållandes diverse kort, 370 kronor i kontanter samt en nyckelknippa. Inga iakttagelser har gjort i samband med brottet, men en anmälan om stöld har upprättats.
  • Under måndagen upptäckte personal på en förskola vid Dammvägen i Valskog att skolan utsatts för skadegörelse någon gång under den gångna helgen. En okänd gärningsman har skjutit sönder en ruta på förskolan, enligt polisanmälan. Personalen vid förskolan i Valskog upptäckte på måndagsmorgonen att det var hål i en ytterruta på förskolan. Innerrutan var intakt, men mellan de två rutorna låg en tillplattad luftgevärskula.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-