Golf
15:06 | 2 december 2023

Klubbchefen lämnar Arboga GK efter fyra års tid

Patric Sundlöf tar steget vidare till Sala Golfklubb.

Patric Sundlöf. Foto: David Eriksson/arkiv

I slutet av 2019 tog Patric Sundlöf över som klubbchef för Arboga Golfklubb. I mitten av november stod det klart att hans tid i klubben är över för denna gång.

”Vi kommer sakna Patric, men samtidigt önskar vi honom lycka till i framtiden och tackar för den tiden som han så förtjänstfullt varit vår klubbchef. Styrelsen har påbörjat arbetet med att hitta en ny klubbchef och återkommer med mer information”, skriver Arboga Golfklubb på sin hemsida. 

Patric Sundlöf själv säger så här om sin tid hos Arboga GK:

”Först och främst vill jag tacka alla er medlemmar som välkomnat mig och fått mig att känna mig som en del av denna underbara och familjära golfklubb. Det har varit en fantastisk upplevelse att få vara med på den resa som klubben har startat, och jag känner en stor tacksamhet till styrelsen som har gett mig ett stort stöd och alltid varit öppna för olika förslag som jag har kommit med, både bra och dåliga”.

Vidare så avslöjar Sundlöf var han hamnar här näst. Patric kommer tillsammans med sin sambo Ellinor Haag att ta över totalentreprenaden på Sala Golfklubb.

”Detta innebär att vi kommer att driva träningsverksamhet, shop, receptionsincheckning och driving range på Sala. Beslutet kommer, som jag hoppas att ni förstår, inte på grund av att jag inte längre trivs på Arboga Golfklubb. Anledningen är att vi ser detta som det bästa alternativet för att få ihop privatlivet på ett bra sätt. Eftersom vi båda jobbar inom golf (Ellinor är, för er som inte vet det, tränare) har det länge varit lockande att arbeta tillsammans. Det blir långa timmar på sommaren och kan då vara väldigt svårt att träffas när vi jobbar på olika klubbar”, meddelar Patric Sundlöf.

Tänk på: håll dig till ämnet, håll god ton och visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-