Arboga
17:08 | 18 mars 2021

Maria Jöransson på Pops mottog Waxinstipendiet 2021

”Maria är verkligen värd att få det.”

Maria Jöransson vid utdelningen av Waxinstipendiet 2021. Foto: Pressbild

Styrelsen för Lars Waxins Stiftelse har utsett 2021-års stipendiat. Under torsdagen besökte stiftelsens styrelse Maria Jöransson på POPS i Arboga som blev överraskad av besöket.

– Jag blir alldeles rörd. Det känns jättebra. Jag hade ingen aning om det här, sa Maria Jöransson vid utdelningen enligt ett pressmeddelande.

Stiftelsens stipendium ger möjlighet till utbildningsinsatser för upp till 25 000 kronor. Bidraget ska ge en Arbogaföretagare bättre förutsättningar att fullfölja sin affärsidé samt bidra till personlig utveckling för att stärka företagande.

– Det är väldigt roligt att vi återigen kan dela ut vårt stipendium till en duktig företagare och Maria är verkligen värd att få det, säger Ulla Engberg, ordförande för Lars Waxins Stiftelse.

Så här löd motiveringen:

”För snart 5 år sedan tog Maria Jöransson över POPS i Arboga. Maria har sedan dess drivit butiken med ett brinnande intresse för kläder, samt med entusiasm och en positiv attityd.

Med ett varmt bemötande och genuin uppmärksamhet välkomnas såväl företagskundernasom privatpersonerna av Maria eller hennes medarbetare i den rymliga och välsorteradebutiken.

Maria prövar med stort intresse nya lösningar och möjligheter för att nå ut på marknaden. Maria agerar proaktivt i olika media och varierar sin mediemix, och påminner gärna om nyttan med lokalt ansvarstagande och lokal handel.

Maria har haft en stadig och jämn omsättning under de år hon ägt butiken och har genom sin handlingskraft klarat sig relativt bra under pandemin.

Med glädje, positiv energi och tät frekvens påminner Maria om att POPS finns för dig och för alla oss i Västra Mälardalen med omnejd!”

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-