Nöje
14:47 | 3 november 2021

Köpingsbo söker kärleken i Bachelorette

Tomas Öberg från Köping är en av flera män som tävlar om att vinna Julia Franzéns gunst i premiärsäsongen av Bachelorette Sverige.

Tomas Öberg. Foto: Robert Jadenfeldt/TV4

Den 15 november har Bachelorette Sverige premiär på TV4 Play och Sjuan. För första gången någonsin i Sverige är det en kvinna som har huvudrollen i kärleksjakten, och under vintern kommer tittarna få följa Julia Franzéns äventyr.

30-åriga Julia Franzén har tidigare medverkat i Robinson.

– Jag har levt ett liv som jag tror många bara drömmer om men nu är jag redo för nästa kapitel i livet. Jag vill ha barn, ett romantiskt bröllop och en man att dela livet med och det var också min förhoppning att hitta när jag steg in i programmet, säger Julia Franzén i ett pressmeddelande.

Julia Franzén. Foto: Robert Jadenfeldt/TV4

En av männen som tävlar om Julias gunst är 32-årige Tomas Öberg från Köping.

Programledaren Malin Stenbäck utlovar en spännande premiärsäsong av Bachelorette.

– Det är verkligen hög tid för en Bachelorette att ta plats i Sverige! Det var så kul att följa äventyret på plats i Grekland och att få se hur känslorna utvecklades under säsongens gång. Julia är en cool tjej som vet vad hon vill ha och killarna gjorde precis allt de kunde för att vara just det. Jag kan utlova både passion och romantik, men även lite svartsjuka och mycket kärlek, säger Malin Stenbäck.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-