Köping
06:32 | 1 maj 2021

Skadegörelse på bil i Köping – igen

Repor hittades längs med båda sidor av fordonet.

Foto: Gunilla Skogman/arkiv

Magazin24 har tidigare rapporterat om flertalet fall av skadegörelse på bilar i Köping. Nu har ytterligare en anmälan kommit in till polisen.

Någon gång mellan den 24 och 29 april har en okänd gärningsman med ett vasst föremål gjort repor längs med båda sidorna av en bil som stod på Stora gatan. Enligt anmälan till polisen kommer skadorna på bilens lack att kosta 35 000 kronor att åtgärda.

Fler polisanmälningar: 

  • Någon gång mellan den 28 och 29 april krossades ett källarfönster till en lokal på Sveavägen i Köping. Det uppskattade värdet på skadorna är 6 000 kronor. En anmälan gällande skadegörelse har upprättats.
  • Vid 21.30-tiden under torsdagen, den 29 april, noterade en polispatrull att en bil kördes på ett konstigt sätt på Kvarngatan i Köping. Bilen stannades för kontroll. Patrullen noterade då att föraren, en kvinna i 20-årsåldern, uppvisade tecken på narkotikapåverkan. Hon togs med till stationen för att lämna bevisprov och genomgå en kroppsbesiktning. Efter förhör släpptes den kvinnliga föraren på fri fot igen. Hon är nu misstänkt för drograttfylleri och ringa narkotikabrott för eget bruk.
  • Någon gång mellan den 27 och 28 april försökte en okänd gärningsman bryta sig in i en lägenhet på Odensvivägen i Köping. Lägenhetsinnehavaren upptäckte brytmärken på ytterdörren och kontaktade väktare. Någon verkar alltså ha försökt ta sig in i lägenheten, men misslyckats. En anmälan gällande försök till inbrott har upprättats.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-