DEBATT
10:27 | 19 maj 2023

Var är beskeden om VA-tvångsanslutning?

"Var finns transparensen?"

Trots frågor i insändare 25/4 lyser beskeden om VA-tvångsanslutning samt kostnaden för densamma med sin frånvaro från politiken.

Kommuner brukar normalt framhålla att man vill ha medborgardialog. Den styrande majoriteten s,v med stödpartier besvarar inte vad som ska ske och till vilken kostnad för fastighetsägaren.

Partierna som i valrörelsen 2022 utlovade ett stopp till tvångsanslutning och ett omtag, sd, m,c,l, vf passar på frågan om de avser att stoppa tvångsanslutningen av fastighetsägare vid Norrmälarstrand.

Var finns transparensen mellan utlovat vallöfte och infriande av detsamma? Istället är det locket på från de politiska partierna och fastighetsägarna får inte något besked om vad som ska ske och vad en anslutningskostnad blir per fastighet om det blir en tvångsanslutning? Fastighetsägarna förtjänar ett besked från politiken istället för denna molande tystnad från Köpings kommuns folkvalda. Kommunicera vad som kommer att ske med VA vid Norrmälarstrand!

Lars-Göran Carlsson
Fritidshusägare Norrmälarstrand


Det här är en debattartikel. Skribenten är fristående och åsikterna är skribentens egna.

Vill du skriva en debattartikel? Skicka din debattartikel till debatt@magazin24.se. Bifoga skribentens namn, adress och telefonnummer.

Max 3 600 tecken. Det går bra att skriva under signatur.

Kommentera artikeln

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-
GRATISTIDNINGARNA

Magazin24 – Årets lokala insats 2023

Magazin24 – Årets gräv/artikelserie 2023

Magazin24 – Årets lokalsajt 2020