bandy
09:54 | 15 mars 2016

Ungdomar och eldsjälar blev uppmärksammade

Delade ut Tekisstipendiet 2015. De fick utmärkelser. På måndagskvällen delade KIS ut Tekisstipendiet för andra året i rad. I likhet med föregående år delades tre stycken stipendier ut.

Nedan följer stipendiaterna och motiveringar.

Gustav Eriksson ”Gustav har spelat och tränat bandy i Köpings IS från bandyskolan till dagens pojklag och idag även seniorlaget. Gustav är en teknisk och hårt arbetande spelare samt snabb på skridskorna, en spelare som KIS bandy tror mycket på idag och i framtiden. Gustav är även en bra kompis och lagkamrat.”

Tommy Andersson ”Tommy har under många år arbetat för KIS bandyns ungdomsverksamhet. Tommy är alltid hjälpsam, aldrig omöjlig han fixar allt. Tommy är som person väldigt vänlig, omtänksam och omtyckt av alla.”

KIS bandyungdomar U9-U12 ”Den gruppen ungdomar (ca 60 st) både flickor och pojkar 9 – 12 år har under säsongen 2015 – 2016 visat stort intresse, vilja och kunnande både på träning och matcher. Förhoppningen är att de flesta fortsätter som pojklags-, junior- och seniorspelare. Att de under resan representerar Köpings IS och visar goda bandyegenskaper och är ett bra föredöme.”

Kommentera artikeln

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-
GRATISTIDNINGARNA

Magazin24 – Årets lokala insats 2023

Magazin24 – Årets gräv/artikelserie 2023

Magazin24 – Årets lokalsajt 2020