Köping
10:23 | 23 juni 2021

Misstänkt drograttfyllerist stoppades i Köping

Föraren visade upp ett utländskt körkort som polisen tror är förfalskat.

Foto: Dennis Johansson Strömberg/Arkiv

Vid lunchtid under tisdagen, den 22 juni, stannade en polispatrull en personbil på Ringvägen i Köping. Vid kontroll uppvisade föraren, en man i 45-årsåldern, tecken på narkotikapåverkan. Föraren visade även upp ett utländskt körkort som polispatrullen misstänkte var förfalskat.

Mannen fick följa polisen för att genomgå kroppsbesiktning, lämna bevisprov och genomgå förhör. Föraren misstänks nu för drograttfylleri, ringa narkotikabrott för eget bruk, olovlig körning samt brukande av falsk urkund. Mannens körkort togs i beslag.

Fler polisanmälningar: 

  • Någon gång mellan sena eftermiddagen i måndags (den 21 juni) och när det upptäcktes på tisdagsmorgonen (den 22 juni) så bröt sig en okänd gärningsman in i ett utomhusförråd vid Engelbrektsskolan i Arboga. Personen som upptäckte inbrottet noterade att det fanns brytmärken på dörrkarmen till förrådet. Vid anmälningstillfället var det oklart om något hade stulits från förrådet. En anmälan gällande stöld genom inbrott har upprättats.
  • En personbil som stod parkerad på Drottninggatan i Kungsör utsattes för skadegörelse någon gång mellan den 16 och 18 juni. Enligt anmälan har en okänd gärningsman skruvat i en skruv i ett däck. Anmälaren har uppgett att personal på en däckfirma sagt att det inte var en olyckshändelse som gjorde att skruven hamnade i däcket. Polisen har upprättat en anmälan gällande skadegörelse på bil, men i nuläget finns inga iakttagelser kring händelsen.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-