Köping
14:49 | 19 maj 2021

Mopedbil körde ner i en bäck – föraren misstänks för grovt rattfylleri

Man i 70-årsåldern blåste positivt i polisens sållningsinstrument.

Foto: David Eriksson/Arkiv

Vid 07.30 på tisdagsmorgonen, den 18 maj, larmades ambulans, räddningstjänst och polis till en singelolycka vid Norrtuna i Munktorp.  Där hade en mopedbil kört ner i en bäck.

Föraren, en man i 70-årsåldern, fördes till sjukhus efter olyckan. På sjukhuset blåste mannen sen positivt i polisens sållningsinstrument och fick då lämna ett bevisprov. Mannen misstänks nu för grovt rattfylleri.

Fler polisanmälningar: 

  • En okänd mängd kopparrör och elkablar som låg i en hög stals från en byggarbetsplats på Hultgrensgatan i Köping någon gång mellan den 12 och 15 maj. Det är oklart vilken vilket värde det har. En anmälan om stöld har upprättats.
  • Någon gång mellan 09. och 14.00 den 17 maj utsattes en bil för skadegörelse. Bilen stod parkerad vid Scheeleskolan på Barnhemsgatan i Köping när ägaren upptäckte att bakdörren på förarsidan var repad med ett vasst föremål. Tre repor noterades och värdet på skadorna uppskattas till 8 000 kronor.
  • En elcykel stals ur ett cykelförråd på Östra Långgatan i Köping någon gång mellan den 12 och 16 maj. Elcykeln, som är av märket E-comfort och blå till färgen, var låst när den stals. En anmälan om stöld har upprättats.
  • Under tisdagen, den 18 maj, gick en person in på ett café i Arboga för att fika. Personen hängde av sig sin jacka och gick för att handla något att dricka. När denne satte sig ner igen var personens mobiltelefon stulen från jackan. Utanför caféet hittades sen SIM-kortet, men ingen telefon. Telefonen är av modellen iPhone 11 Pro, svart till färgen och värderas till 11 000 kronor.
  • Någon gång mellan eftermiddagen den 18 maj och morgonen den 19 maj stals en katalysator från en Volvo som stod parkerad på Kapellgatan i Arboga. Polisen har upprättat en anmälan om stöld, men i nuläget finns inte mer information att gå på.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-