Köping
11:56 | 9 juli 2021

Ställde ner sin ryggsäck intill bilen – då passade tjuven på

Ryggsäcken som innehöll kläder är nu borta.

Foto: Dennis Johansson Strömberg/arkiv

Vid 21-tiden under torsdagskvällen, den 8 juli, höll en person på att packa sin bil på Borgmästaregatan i Köping. Personen hade ställt ner sin ryggsäck bredvid bilen när en okänd gärningsman tog väskan och sprang därifrån.

Ryggsäcken innehöll jeans av märket Diesel, två par kalsonger, fyra par sockor samt en vit polotröja. Det sammanlagda värdet av stöldgodset är 1 000 kronor. Polisen har upprättat en anmälan gällande stöld.

Fler polisanmälningar: 

  • Någon gång mellan den 29 juni och 5 juli stals en åkgräsklippare från en adress vid Torp utanför Kolsva. Åkgräsklipparen, som är av märket John Deere modell X165 och grön till färgen, stod utomhus när en okänd gärningsman stal den. En anmälan om stöld har upprättats, men i nuläget finns inga iakttagelser kring händelsen.
  • Den 6 juli blev en kvinna boende på Stationsgatan i Arboga kontaktad av en granne som berättade att hennes partytält var borta. Dessutom var ställningen trasig och en hel del saker som hon hade i tältet hade blivit förstörda av regnet. Det 32 kvadratmeter stora partytält värderas till 6 000 kronor. En anmälan gällande stöld har upprättats.
  • Någon gång mellan den 29 juni och 3 juli stals tio vaxkakor med honung ur tio biramar ur ett bisamhälle på Strömsnäsberget i Arboga. Polisen har upprättat en anmälan om stöld.
  • Under onsdagen, den 7 juli, upptäcktes en stöld från en byggarbetsplats i Kungsör. Enligt anmälan hade en okänd gärningsman varit inne på det inhägnade byggområdet och stulit elkablar. Det som stals var två elkablar 32 ampere, värderade till 5 000 kronor, samt tre elkablar 16 ampere värderade till 3 000 kr. En anmälan gällande stöld har upprättats, men i nuläget finns inga iakttagelser kring brottet.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-