Arboga
14:59 | 28 juni 2021

Ytterligare ett inbrott vid Nybyholmsskolan i Arboga

Ännu en gång har någon eller några tagit sig in i en lekbod.

Nybyholmsskolan. Foto: Arboga kommun

Nybyholmsskolan i Arboga har varit utsatt för både stölder och skadegörelse vid flera tillfällen på senare tid. Nu har ytterligare en polisanmälan gjorts.

Någon gång mellan torsdagen och måndagen (24–28 juni) tog sig någon eller några in i lekbod genom att bryta upp en dörr. Från boden stals sex stycken käpphästar i olika färger. I nuläget finns ingen misstänkt, men polisen har upprättat en anmälan om stöld.

Fler polisanmälningar: 

  • Någon gång mellan den 24 och 25 juni kastades flera ägg på ett vardagsrumsfönster till ett hus på Ållestavägen i Köping. En anmälan om skadegörelse har upprättats.
  • På midsommardagen, den 26 juni, upptäckte en person boende på Mariebergsgatan i Köping att en okänd gärningsman hade försökt bryta sig in i dennes lägenhet. Enligt anmälan hade gärningsmannen försökt ta sig in genom balkongdörren där brytmärken hittades. En anmälan gällande försök till stöld genom inbrott har upprättats.
  • Vid 16-tiden på midsommardagen upptäckte en bilägare att någon hade försökt ta sig in i dennes som stod parkerad vid Big Inn-området på Ringvägen i Köping. Båda handtagen på passagerarsidan var trasiga och det fanns även brytmärken, men tjuven verkar inte ha tagit sig in. En anmälan om försök till stöld genom inbrott har upprättats.
  • Vid 03.00-tiden under natten till midsommardagen beordrades en polispatrull till macken Circle K på Bensingatan i Arboga. Detta skedde efter att väktare, som var först på plats, bedömde att ett inbrottslarm var skarpt. Vid macken hade någon eller några gjort hål på en ruta till butiken. Hålet var dock så pass litet att ingen hade kunnat ta sig in. Polisen har skrivit en anmälan om skadegörelse.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-